Menu
Cosul meu

Despre

Magazinul online www.shr-motors.ro este reprezentat legal prin S.C. SHR MOTORS SCOOTERS S.R.L. avand datele de identificare: numar registrul comertului J03/697/2008, CUI 23575890
 
SC SHR Motors Scooters SRL este o societate comerciala proaspat infiintata, care intreprinde atat activitati de comert en-gross si en-detail cu piese de schimb pentru scutere, cat si intertinerea si repararea acestora.
 
Numeroasele cerinte din partea clientilor, dar si pasiunea pentru acest domeniu a echipei SHR Motors au facut ca la numai un an de la infiintare sa acumulam o experienta impresionanta in domeniul pieselor de schimb si al accesoriilor pentru motoscutere, reusind sa multumim din ce in ce mai multi entuziasti "pe doua roti".
 
Ne-am propus inca de la inceput sa nu facem rabat de la calitate, oferind clientilor nostri o variata gama de produse apartinand celor mai renumiti producatori in domeniu, dintre care mentionam nume precum RMS, CIF, Olimpya, Malossi, Top Performance, Leo Vince, R4Racing, NGK sau Dayco. In plus, faptul ca am devenit direct importatori ai produselor acestor companii ne permite sa oferim clientului cele mai concurente preturi de pe piata si promptitudine in livrarea comenzilor, avand in spate un stoc impresionant pregatit sa faca fata tuturor comenzilor en-gross si en-detail.
 
Daca pana la momentul de fata am lucrat cu succes la a ne construi un nume pe piata locala, planurile noastre de afaceri pe termen mediu se axeaza in principal pe o dezvoltare la nivel national, satisfacand astfel cerintele cator mai multi clienti.
 
"Nu va dorim sa vi se strice scuterul, ci sa veniti sa ii faceti imbunatatiri!"